Blogtour: Bloedjacht bij TikTokTerror

Vind de verloren bloeddruppels en maak de woordzoeker compleet!

Jij hebt in Sanatorium du Basil tijdens jouw bezoek een mysterieuze woordzoeker gevonden. Helaas zijn sommige letters onleesbaar geworden door bloeddruppels. Iedere bloeddruppels is gemarkeerd met een cijfer. Dit zijn belangrijke aanwijzingen. Zeven (of meer) bloggers hebben namelijk de verborgen letters voor je! Vanaf [datum] kun je iedere dag een nieuwe letters vinden bij een blogger. Door deze letters op de juiste plek in de woordzoeker in te vullen, kun je uiteindelijk de woordzoeker oplossen. En met de overgebleven letters kun je een geheime code kraken! Weet jij deze code, dan maak je kans op een waanzinnig boekenpakket van Billy Bones. Maar durf jij deze gevaarlijke zoektocht naar de verloren bloeddruppels aan? Veel succes!

DIT ZIJN DE DEELNEMENDE BLOGGERS:

Klik op een blogger om naar de pagina te gaan waar je het plaatje met de bloeddruppel kunt vinden. Op die bloeddruppel zie je dan de letter voor de woordzoeker.

Lukt het niet om de letters op de instragrampagina’s te vinden, stuur dan even een mailtje naar info@michaelreefs, dan helpt Michael je verder.

Hieronder tref je de woordzoeker besmeurd met bloed aan. Een versie met zonder bloed (met witte vakjes) kun je via de knop onder de woordzoeker downloaden. Deze kun je dan uitprinten en verder afmaken. Klik op het plaatje van de woordzoeker met bloed om een grotere versie te downloaden.

Stuur je oplossing door

    Als je de woordzoeker compleet hebt, kun je met de overgebleven letters een zin vormen. Stuur die zin op (tot en met uiterlijk 21 mei 2024) en je maakt kans op een boekenpakket van Billy Bones! Vul hieronder het formulier in (de gegevens komen bij Billy Bones én schrijver Michael Reefs terecht, die deze gegevens alleen voor de winactie gebruiken). De winnaar wordt op 22 mei 2024 via de FB-pagina van Michael bekendgemaakt. Uiteraard krijgt de winnaar ook een e-mail. 

    © Michael Reefs | Uitgeverij Billy Bones